Objavljene cene karata za Arianinu “Sweetener” turneju

Ariana Grande krenuće naredne godine na svetsku turneju, a pretprodaja karata je već počela, tako da imamo uvid u njihove cene koje su vrlo šarolike.

Najjeftinije karte koštaju oko 30-tak evra što je sasvim u redu i zapravo je veoma jeftino za američke standarde, a prosečna mesta koštaju oko 45 evra. Cene nakon toga dosta rastu, pa se najbolja mesta za sedenje prodaju po ceni od skoro 450 evra! Treba istaći i da cene karata nisu univerzalne, pa su po pravilu najskuplje za gostovanja u najvećim gradovima. Cene VIP i meet and greet pakete još nisu objavljene, a to će se desiti za dan-dva.

Govore li nam nešto ove cene? Zapravo ne baš, jer su one apsolutno preskupe za naše uslove. Svaki izvođač prilagođava cene karata tržištu na koje dolazi, tako da nema šanse da bi ovakve cene bile kod nas. Naravno, drugo je pitanje da li će Arin tim želeti da je dovede u ovaj kraj sveta, ali naši organizatori uradiće sve što mogu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Gde su nestale vesti o Ariani Grande?

7 thoughts on “Objavljene cene karata za Arianinu “Sweetener” turneju

  1. Molim vas i organizatore da dodje, koliko god da karte budu! Svi mi umiremo od zelje da je vidimo!

  2. Pa 30-45 evra nije strasno.To bi bilo skroz OK,jer opet to je Ari.Ali da je preko 50,100,400 evra!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.