Perrie Edwards: Imala sam nervni slom u javnosti nakon što me je Zayn ostavio!

14719811_1872284249659187_7384596043792384000_n

Perrie Edwards kaže da joj je momenat kad ju je Zayn otkačio SMS porukom bio najgori u životu ali sad otkriva da je takav čin jako loše uticao na nju – toliko da je popustila sa živcima i napravila incident na aerodromu!

“Bila sam na aerodromu i dobila sam užasan telefonski poziv… od nekog”, priča Perrie za Heart Radio, jasno nagoveštavajući da je u pitanju Zayn. “Onda sam samo… Sećam se samo da sam vrištala na aerodromu”, priča ona. Čitava situacija desila se nakon raskida, odnosno danima nakon što ju je Zayn već ostavio.

I Jade Thirwall potvrđuje ovu priču dodajući, “Ona je imala nervni slom. Još smo tad bile u redu za kontrolu. Napravile smo maleni krug oko nje kako niko ne bi mogao da je vidi i govorile smo joj da samo to izbaci iz sebe.” Perrie kaže da je i sama svesna da je izgleda kao da je potpuno luda! “Bila sam kao zaposednuta! Bilo je užasno! Samo sam nešto brbljala i mislila sam da ću poludeti.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix: Arianatori su najneverovatniji fandom!

One thought on “Perrie Edwards: Imala sam nervni slom u javnosti nakon što me je Zayn ostavio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.