Surovo: Perrie htela vezu sa glumcem a njemu je to smešno!

perrieedwards feat

Perrie Edwards viđena je par puta u izlasku sa glumcem Lukeom Pasqualinom a iako se nadala da će se iz toga izroditi veza, njih dvoje neće postati par.

Kako piše The Sun, Lukeu je i pomisao na vezu sa Perrie smešna. “On je svima skrenuo pažnju da njih dvoje nisu zajedno. Smeje se tome i priča da su njih dvoje samo prijatelji i da nikad nisu bili par.” Sa druge strane, Perrie je nedavno pričala kako se viđa sa Lukeom kao i da je trenutno u fazi upoznavanja sa njim.

Malo ozbiljniji mediji od The Suna ne tvrde da je Luke to rekao ali napominju da njih dvoje dosta dugo nisu viđeni zajedno pa se svakako čini da od romanse nema ništa. Perrie je nakon što ju je Zayn ostavio odlučila da ne sažaljeva sebe već da se dobro zabavlja, uverena da će se onaj pravi momak jednom pojaviti.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #13

2 thoughts on “Surovo: Perrie htela vezu sa glumcem a njemu je to smešno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.