Ariana Grande o nazivu fandoma „Arianatori“: Ne znam ko je to smislio, jako je glupo!

Ponekad sama megazvezda ne odredi kako će se njeni fanovi nazivati, već oni jednostavno krenu jedni druge nekako da zovu jer je tako lakše – Ariana je šokirala fandom svojim rečima na Twitteru sinoć!

Da, Ariana zaista spada u zvezde koje nisu planirale da nazovu fandom tako kako se on sve vreme naziva, pa ime „Arianator“ nikad nije ni bilo u opticaju! Sve je počelo od tvita u kom je Ari otkrila da je nakon više dana nenošenja konjskog repa napokon ponovo podigla kosu u svom stilu, a fan je odgovorio: „Mi smo ’Ponytailinators’“ (fanovi konjskog repa), a Ari mu je iznenađujućim rečima odgovorila!

„To je mnogo bolje od ’Arianators’, i dalje me zanima ko je došao na takvu ideju jer… moramo da pričamo“ napisala je Ari u tvitu. „Meni se najviše sviđalo Ariana Army jer vas je moj deka tako zvao“ dodaje ona, a jedan fan je odmah napisao da prelazimo na „Ariana Army“ period na šta je ona odgovorila: „Hvala bogu.“ Pa, da čujemo vas – kako da vas zovemo ubuduće?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #31

20 thoughts on “Ariana Grande o nazivu fandoma „Arianatori“: Ne znam ko je to smislio, jako je glupo!

 1. Meni se jako dopada ime Ariana Army!! Mislim da bi trebali da se tako zovemo!! Ali sve jedno, bicemi Arini fanovi zauvek i volecemo je sta god da se desi <3 <3

 2. Ime i nije toliko važno, sve dok su fanovi vjerni, ali se meni iskreno više sviđa ime Arianatori

 3. Mislim da je naziv fandoma nebitan. Bitno je da mi nju podrzavamo I volimo zauvek!!!

 4. Ariana se u zadnje vrijeme mnogo promijenila, pocela je da vrijedja fanove, te sad ovo. Ne svidja mi se kako govori jer ipak su to osobe koje nju vole. Bila sam Arianator ali ovih dana sve vise primjecujem da gubim tu ljubav prema Ari. I cijeli album joj je o odnosu sa Peteom jednostavno nije ona koja bila prije..

 5. aaaaa zelim da ostanemo arianatori!ili grandetori!buteraloveri!samo da nije ariana army..meni se bas i ne svidja

 6. ali kada smo vec kod fanova,posvecena je peteu otkad su prohodali..i samo njemu..ja razumijem,privatan zivot,ali koliko ljudi tebe voli..

 7. Mi možemo da budemo i "Arianatori" i "Ariana Army" sve idjedno će mo voljeti Ari kako god se naš fandom bude zvao.😊

 8. Ostacemo vernii,a kako se zovemo,nije nam tako bitno :* Inace,Selena Gomez,Cardi B,DJ Snake i Ozuna snimaju video za novu pesmu,IG puca od takvih vesti! 🙂

 9. Puno se promijenila odkako je sa Peteom stalno blokira fanove kad kazu nesto protiv njega mislim ja nju volim i veliki sam Arianator ali mislim da je ovo istina evo da sam joj ovo napisala u konenzare na instagramu blokirala bi me

 10. Mislim da je najbolje da se zovemo Ariana Army! Ako ona tako zeli, to je okej! Ariana Army zna koliko je ona volela svog deku, pa, ako je on fanove zvao tako, zovimo se Ariana Army! Razglasicu to na IG na stranici Fp o poznatima,

 11. Oba imena su super navikla sam da budem Arianator ali cu navici i na ariana army!

 12. Onda definitivno Ariana Army, ipak ona je ta koja treba da odluči! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.