Kad danas nastupaju Jason i MM? Objavljena je kompletna satnica!

Danas je taj dan! Nakon spektakla u Zagrebu, Marcus, Martinus i Jason Derulo danas su u Beogradu gde će održati pretposlednji koncert na svojoj turneji! Štark arena sad je objavila i satnicu događaja koja nam je svima veoma dragocena!

Ono što možda ne znate jeste da će vas zabavljati čak četiri izvođača, a sve počinje u 19.35 kad na scenu izlaze LZ7. U 20.15 sledi ono što je glavno za mnoge od vas – Marcus i Martinus koji će imati čak 45 minuta na sceni! U 21h sledi Jae Murphy, a onda i Jason Derulo od 21.15, čiji koncert će trajati do oko 23h!

Jedina stvar koju ne znamo jeste kad se otvaraju kapije Arene, ali to bi moralo da bude negde između 17 i 18h! Ne sumnjamo da će i pre toga biti red onih koji žele da zauzmu najbolja mesta u parteru i fan pitu. Vidimo se tamo!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #136 - Glasajte za do pet pesama koje volite, jednom dnevno!

2 thoughts on “Kad danas nastupaju Jason i MM? Objavljena je kompletna satnica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.