Poslušajte: Pharrell Wiliams, Arturo Sandoval i Ariana Grande predstavljaju pesmu “Arturo Sandoval”!


Arturo Sandoval je legendarni kubanski trubač koji je najavio veliki broj dueta za budući period, a među njima se čak našao i duet sa Pharrellom Wiliamsom i Arianom Grande!

Arturo Sandoval je spremio duete sa Stevie Wonderom, Celiom Cruz i muzičkom grupom ABBA, a koliko mu znači pesma sa Arianom i Pharrellom govori to što je sa njima snimio pesmu koja nosi njegovo ime. Pesma “Arturo Sandoval” sadrži latino ritmove, dok su Arin i Pharrellov glas odlično došli do izražaja u pesmi.

Ovo je ogroman uspeh za jednog muzičara sa Kube, ali isto tako je bilo zanimljivo čuti Arianu i u ovakvoj pesmi, pošto sve više američkih zvezda sarađuje na latino pesmama. Delić pesme “Arturo Sandoval” je predstavljen na youtubeu, dok se cela pesma može daći na Spotifyju, iTunesu i Deezeru. Kako se vama dopada pesma?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ariana Grande sada zrelije piše pesme: Nikad nisam bila ovako ranjiva i iskrena prema fandomu!

4 thoughts on “Poslušajte: Pharrell Wiliams, Arturo Sandoval i Ariana Grande predstavljaju pesmu “Arturo Sandoval”!

  1. Pjesma je baš u Latino ritmu, a Arin glas baš dolazi do izražaja i to je odlično

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.