Niall Horan: Možda se okupimo tek kad budemo imali 60 godina!

Niall Horan ne krije da je srećan kao solista ali isto tako je svestan da to ne znači da mu je sad bolje nego kad je bio u One Directionu! Jedna od stvari koja mu najviše fali je što sad nema na koga da se osloni i nema pravo na grešku.

“Kad sam bio u 1D, svi su vrištali oko nas, non-stop. Jurcali bismo po sceni, večito je bilo neke pirotehnike na sceni. Sad samo stojim na sceni i zahvalan sam bogu na gitari. Kad spustim gitaru, pojma nemam šta da radim sa rukama”, kaže Niall za časopis The Sunday Times Culture. Niall kaže da mu je bilo zastrašujuće što je pesme sa novog albuma predstavio delu fanova koji ih je tad čuo prvi put.

“Hteo sam da vidim njihovu reakciju. Nisu znali stihove pa nisu mogli da pevaju sa mnom. Terao sam ih da slušaju. Međutim, to je istovremeno značilo da ću pevati pred relativno mirnom publikom, što je strašno. Nedostaje mi ta sigurnost koju sam imao u bendu.” Niall ističe i da zaista ne zna kad će se 1D okupiti. “Ako bi se to desilo sutra, bio bih spreman. Ako će se to desiti tek kad budem imao 60 godina, šta da radim.”

Pročitajte još  Noćna mora: Directionerka prespavala 1D koncert od početka do kraja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Niall Horan: Možda se okupimo tek kad budemo imali 60 godina!

  1. Iskreno bilo bi jako kul videti dekice kako sviraju u jako popularnom bendu…ali se ipak nadam da ce iti malo ranije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.