Senzacija: Niall Horan prvi favorit Irske za Evroviziju!

Senzacija: Niall Horan prvi favorit Irske za Evroviziju!

Irska je nekad davno bila vodeća sila na Evroviziji, ali od tad, učesnici iz ove zemlje baš i ne postižu zavidne uspehe. Zbog toga, sve su jače glasine da će državu na takmičenju koje će se ove godine održati u Tel Avivu predstavljati možda i najjače oružje koje ima – član One Directiona Niall Horan!

Naime, Irish Mirror čak je i objavio da je Niall Horan već izabran za irskog predstavnika, ali je onda taj članak misteriozno nestao sa njihovog sajta! Možda to zvuči čudno, ali veće su šanse da je vest obrisana zato što je tačna, a ne neistinita! Koja je logika? Pa, irski Mirror je tabloid, tako da su nagađanja sastavni deo posla, tako da ne bi bilo velike štete ni da Niall ipak ne bude predstavnik ove zemlje. Sa druge strane, mnogi veruju da je vest jednostavno greškom objavljena prerano, i da se sad očekuje povoljniji trenutak!

Prilično je neobično da tako velika zvezda peva na Evroviziji koja odavno nije izbacila nekog muzičara koji se kasnije proslavio, ali treba imati u vidu par stvari. Prvo, Niall trenutno nema drugih obaveza, odnosno turneju i promociju albuma. Drugo, on već tesno sarađuje sa irskom nacionalnom televizijom koja i bira koga će poslati na Evroviziju, i treće, čini se da i oni najavljuju da će ovih dana predstaviti ime koje će poslati u Izrael! Bude li to tako, eto Nialla vrhu liste favorita!

Pročitajte još  Taylor Swift ubeđena: Niall Horan je savršen momak za Selenu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Senzacija: Niall Horan prvi favorit Irske za Evroviziju!

  1. volela bih to ali nece biti fer prema drugim takmicarima jer se vec vidi da bi bio medju prvima mozda cak i prvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.