Kylie Jenner konačno ozbiljno shvatila korona virus

Kylie Jenner prethodnih dana je kritikovana zbog krajnje neozbiljnog ponašanja tokom pandemije korona virusa, ali sad se urazumila, sudeći po njenom ponašanju. Kylie je tako iskoristila Instagram stranicu svog brenda Kylie Cosmetics da najavi kako će upravo tu objavljivati sve nove informacije važne za javno zdravlje, piše Cosmopolitan.

View this post on Instagram

Stay safe and healthy. Xo Kylie

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

U svojoj poruci, Kylie kaže, “Moja misija kao osnivača kompanije jeste da vas sve ohrabrim da budete lepi i osnaženi, a u srcu svega toga je da brinete o sebi. Sad više nego ikad, moramo se brinuti o sebi, i jedni od drugima. Svi moramo uraditi svoj deo posla time što ćemo prati ruke, ostati kući ako smo bolesni, i distancirati se tako što ćemo izbegavati gužve i velike skupove. Međutim, možemo se držati zajedno čak i kad smo razdvojeni. Zajedno smo u ovome. Budite bezbedni i zdravi.”

Da ne ispadne da je sve na rečima, Kylie ove dane provodi kod kuće, sudeći makar po njenim objavama na Storyju gde je vidimo kako slaže slagalicu i tako pronalazi način da sebi prekrati vreme. Mediji prenose i da je ona poslala svoje radnike na odmor, a u skladu sa preporukama američke vlade koja upravo želi da što manje ljudi boravi na istom mestu. U porodici je već bilo razloga za strah, pa je test na korona virus obavila njena mama Kris Jenner, a koja je bila u kontaktu sa čovekom za kojeg se ispostavilo da je zaražen. Na sreću, rezultat je pokazao da je ona negativna na taj nalaz. U međuvremenu, sva javna dešavanja u Americi su otkazana, a čak i neki događaji najavljeni za kraj proleća se pomeraju za neko bolje vreme.

Pročitajte još  Košta 12 miliona dolara: Kylie Jenner kupila i treću kuću, pogledajte kako izgleda!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.