Niall Horan priznaje: Nisam se čuo sa Zaynom mesecima!

Zayn je poznat kao zatvorena osoba a momci iz One Directiona se više ne viđaju svakodnevno kao nekada – ipak, Niall priznaje da se Zayn i on čak ni ne čuju jako dugo!

„Zayn je Zayn, on nije čovek do kog je lako doći, sa njim se preteško stupa u kontakt i on stalno menja broj telefona“ izjavio je Niall u razgovoru o svom novom albumu „Flicker“ i otkrio da on čak nema ni Zaynov broj telefona, a kada je upitan kada su poslednji put pričali, odgovorio je da je to bilo pre nekoliko meseci, što bukvalno znači da oni baš i nisu prijatelji.

Iako momci pokazuju interesovanje da se bend okupi, na površinu je isplivala i činjenica da su Zayn i Harry i tokom benda bili jako udaljeni – „Iskreno, ni u bendu nisam razgovarao sa Harryjem“ priznao je Zayn nedavno. S druge strane, Liam je pokazao da mu je do Nialla stalo kada je na Twitteru promovisao njegov debi album, pa odnosi među momcima nisu toliko loši i postoji nada da će uskoro doći vreme za povratak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ellie Goulding o vezi s Niallom Horanom: On je divan dečko, bili smo na par dejtova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.