Niall Horan: Jasno mi je da želite da osvojim Selenu!

Niall Horan progovorio je osetljivoj temi, a to je što ga svi guraju da iskoristi šansu i lepo proba da svoje prijateljstvo sa Selenom Gomez pretvori u nešto više. Mladi Irac kaže kako mu je to odavno jasno, a svima daje utehu jer ističe da želi da bude sa Selenom – makar kad je reč o muzici!

“Javnost je baš varljiva. Zar ne? Kao da ne znaju da li žele da mi snimimo duet ili da budemo zajedno. Mislim, to bi bilo sjajno. Ona je talentovana devojka i ona mi je baš dobra prijateljica”, objašnjava Niall u jednom intervjuu. Ta saradnja se ipak neće desiti za potrebe Seleninog albuma koji je gotov, ali i njegovog koji je takođe pri kraju.

“Sad samo biram koje će pesme biti na albumu. Previše ih volim. Dve pesme mi fale da završim. Kad sam ga pisao, pokušavao sam da ubacim sve što sam osećao nakon raskida. To je centar svega. Nekad se osećam super, a nekih dana budem skroz tužan.” Niall je i pre nekoliko dana pričao o Seleni, a i tamo je jasno skrenuo pažnju da ga ona ne interesuje kao devojka.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U sjajnom društvu: Ellie Goulding uz Nialla i Shawna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.