Niall Horan definitivno ne želi Selenu Gomez za devojku!

Niall Horan deluje kao baš fin dečko, a kad je društvu Selene Gomez, čini se da je ona uvek jako srećna! Iako se svima čini da bi oni bili lep par, čini se da je mladi Irac jednom zauvek stavio tačku na tu priču. Gostujući na jednoj radio stanici, on je uporno insistirao da njegova bliskost sa Selenom potiče isključivo kroz prijateljstvo.

Odgovarajući na pitanje ima li ikakve istine u tome da su on i Sel makar na putu da postanu par, Niall je pojasnio. “Mi smo prijatelji. Mi imamo istu grupu prijatelja. Stalno se družimo. Jedina naša zajednička fotka je objavljena. Mi smo dobri prijatelji”. On čak ističe da sa njom ne pravi ni muzičke planove. “Ništa od dueta za sad. Znam da ona snima novu muziku. Samo smo izašli na večeru.”

I Selena i Niall u ovom momentu su singl, a mediji ih trenutno ne povezuju sa bilo kim. Da je neko od njih zaista zainteresovan za vezu, čini nam se da bi sad bio najidealniji momenat u njihovim životima da urade nešto po tom pitanju!

Pročitajte još  Taylorina nova BFF Serayah priznaje: Inspirisana sam njenom skromnošću!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.