Niall Horan: Snimio bih duet sa svima osim sa ostatkom One Directiona!

Niall Horan vrlo je zadovoljan početkom svoje solo karijere, odnosno singlovima koje je do sad predstavio. On navodi i kako mu je želja da sa nekim zvezdama snimi duet za svoj prvi album ali odbija i pomisao da to bude neko od članova One Directiona.

“Imam par pesama koje bih voleo da snimim kao duete. Držim palčeve – nadam se da ću moći da pustim neke pesme ljudima i da vidim šta će se desiti ali čitava ideja o muzičkim saradnjama je sjajna jer ne mislim da su one tako česte u našem svetu. Trebalo bi da ih bude više”, kaže mladi Irac za ET Canada.

Niall kaže da postoji veliki broj zvezda sa kojima bi rado sarađivao ali da je sa te liste precrtao sve sadašnje i bivše članove 1D! “Nikad ne reci nikad, zar ne?” kaže on ali i dodaje da je prerano za tako nešto. “U ovom momentu, to bi bilo vrlo čudno.” Niall kaže i sad konačno ima ideju kad bi album mogao da se nađe u prodaji. “Mislim u oktobru, novembru. Puno stvari se dešava u poslednjem momentu. Kad stanem sa promocijama, onda ću ga predstaviti. Stvarno se radujem tome”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan nije imao poverenja u Harryjeve glumačke kvalitete: Bio sam jako iznenađen!

2 thoughts on “Niall Horan: Snimio bih duet sa svima osim sa ostatkom One Directiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.