Priznanje Nialla Horana: Želim da se oženim Selenom Gomez! (video)

selena-gomez-niall-sweetest-moments-lead2

Niall Horan i Selena Gomez prosto su nerazdvojni prethodnih nedelja a mladi Irac noćas je pred milionima TV gledalaca priznao da bi se oženio upravo sa Sel!

Čitava priznanje desilo se tokom segmenta u šou Jamesa Cordena koji se naziva “Carpool Karaoke”. James Nialla upitao s kojom zvezdom bi jednom spavao, s kojom bi se oženio a s kojom bio otišao na jednogodišnje putovanje ali bez romantike. Niallu su bile ponuđene komičarka Tina Fey, Demi Lovato i Selena Gomez a njemu nije trebalo mnogo da se odluči pa je rekao: “Spavati s Tinom Fey, oženio bih se sa Selenom Gomez, otišao na putovanje sa Demi Lovato.” Da li nam ovo govori da se Niall zaista oduvek nadao da će mu Sel jednog dana biti devojka a ne prijateljica kako se odavno priča? Inače, iako prvi put prikazan noćas, ovaj video nastao pre nego što su Niall i Sel viđeni dva puta u izlasku, jednom u Los Anđelesu a drugi put u Londonu! Planira li da Niall da slobodno vreme kojeg sad ima koliko hoće posveti Sel?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vi ste izabrali: "Si tu te vas" Tini Stoessel je najbolja pesma mladih zvezda u ovoj deceniji!

One thought on “Priznanje Nialla Horana: Želim da se oženim Selenom Gomez! (video)

  1. Covek je rekao to zbog igre,zasto ne pominjete Demi Lovato onda ha?Selena nikada nece biti sa Niallom

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.