Nežna duša: Ovako je Tini čestitala rođendan svojoj najdražoj osobi!

12317608_1684659028416892_1710654406_n

Martina Stoessel uživa u tome što radi ali ne skriva koliko je nekad teško što zbog svojih obaveza propušta važne događaje osoba koje jako voli!

Zbog snimanja svog filma “Tini – novi život Violette”, Martina je trenutno u Madridu zbog čega propušta rođendan svoje mame. Ona je zbog toga objavila svoju sliku sa njom i dug komentar koji glasi: “Ćao, puno mi nedostaješ ali vidimo se uskoro 🙂 Srećan rođendan, odabrala sam ovu fotografiju jer mislim da nas ona predstavlja. Divno je ceniti to što si uradila za Francesca i mene, nikad nas nisi ostavljala same, uvek sam te imala uz sebe da te uhvatim za ruku i dobijem samopouzdanje. Ispunila si moj život i srce svetlošću, jako si nežna i pokušavaš da budeš jaka za mnoge stvari… Ti si lavica koja brani ono što voli. Lepo je imati te pored sebe, znajući da te neću izgubiti, da ću te uvek voleti, ti se neverovatna mama koju mi je bog dao. Ovde sam sad… Mislim na tebe, svaki dan si deo mene. Nadam se da ćeš me uvek iznenađivati lepim stvarima, da ti niko neće obrisati osmeh sa lica koji je tako iskren. Uvek ću te voleti.”

12331374_940240156011451_702687036_n

Zaista, Martina će uskoro nazad kući u Buenos Ajres s obzirom da će se upravo tamo od nove godine snimati poslednji deo “Tini” filma. Biće to prilika da se posle godinu dana u Evropi pevačica i glumica konačno provede malo vremena s porodicom i prijateljima ali ni to neće dugo trajati. Nju očekuje završetak albuma, promocija filma pa prva svetska solo turneja!

Pročitajte još  Famoza music chart #74 - "Got Me Started" kreće sa vrha, glasajte za tri omiljene pesme!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Nežna duša: Ovako je Tini čestitala rođendan svojoj najdražoj osobi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.