Martina Stoessel: Jorge Blanco je najbolji plesač, jako sam bliska sa Mercedes!

original

Dok se treća i poslednja sezona “Violette” uveliko prikazuje na našem Disney kanalu, Martina Stoessel otkrila nam je još par interesantnih detalja o snimanju ali i tome koliko na zapravo liči na junakinju koju tumači.

Martina ističe da se lik Violette jako menja tokom vremena što za nju predstavlja izazov. “Kad smo upoznali Violettu u prvoj sezoni, ona je živela pod staklenim zvonom. Njen otac ju je jako štitio i nije joj dozvoljavao da peva ili igra. Osim toga, nikad nije ni bila u Argentini. Od tad, Violetta je srela Angie i dozvoljeno joj je da ide u studio po prvi put. Njen život se promenio u potpunosti”, priča Tini.

Martina kaže da joj se Violetta sviđa kao lik jer pronalazi sličnosti s njom. “Volim to što je ona sjajna prijateljica. Mislim da nju to čini divnom osobom. Ona je ta koja nikad ne odustaje i uvek se bori za svoje snove. Mislim da je to sjajno. I ona i ja jako smo strastvene kad je reč o muzici, umetnosti i nastupanju. Mi jako, jako volimo muziku! Mislim da bismo obe bile izgubljene bez nje.”

martina-mercedes-diego

Tini nam ističe i da nema dileme ko najbolje pleše u čitavom šou. “Definitivno su najbolji Jorge Blanco i Facundo Gambande. Neverovatni su!” Glumica i pevačica isto tako ističe da je bila jako srećna jer je delila svlačionicu sa jednom od svojih najboljih prijateljica, Mercedes Lambre. “Nas dve smo jako bliske što je sjajno. Našu prostoriju ukrasile smo sa puno fotki i stvari koje smo isekle iz časopisa. Kad ostavljamo poruke jedna drugoj, to činimo ružom na ogledalu.”

Pročitajte još  Elmin blog: Mojih 10 omiljenih slavnih ličnosti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Martina Stoessel: Jorge Blanco je najbolji plesač, jako sam bliska sa Mercedes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.