Tini napisala pismo Mechi: Ti i ne znaš koliko te ja volim!

tini-y-mechi-son-grandes-amigas-las-hemos

Mercedes Lambre i Martina Stoessel imaju prijateljstvo o kome svako može da sanja! Koliko voli svoju drugaricu, Tini je sad pokazala nadahnutim pismom koje je objavila na svom Instagramu a mi ga prenosimo u celosti!

“Drugarice moja, ti i ne znaš koliko sam srećna što sam te upoznala, ne znaš koliko te volim. Ne znaš koliko je lepo što sam toliko toga podelila sa tobom. Hvala ti što me štitiš, što me braniš i što me toliko voliš. Hvala ti zbog svega što si uradila i što još uvek radiš za mene. Naše prijateljstvo niko ne može da prekine jer je naša ljubav jača od svega. Uz sve to što sam rekla, ti si veliki profesionalac, jako si talentovana i posvećena – niko drugi ne bi udahnuo život Ludmili na takav način. Za tebe nema granica, nadam se da ćeš uvek biti najsrećnija osoba na svetu jer to zaslužuješ. Jedva čekam da sednem pored tebe u bioskopu i da pogledamo neverovatan film koji smo stvorile uz mnogo ljubavi i rada”, napisala je Tini.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anđela nam šalje odličan test o Tini filmu!

6 thoughts on “Tini napisala pismo Mechi: Ti i ne znaš koliko te ja volim!

  1. Prelijepo!!! Inače sam BIG fan Mechi i TINI. One su prelijepe i predivne i jakooooooooooooo talentovaneee. Ali su mi omiljeni likovi u VIOLETTI : Ludmila (Mercedes) i Federico (Ruggero). Poooooooooooooozzzzz!!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.