ATEEZ stižu u Mađarsku, Famoza radi sve da ih vidimo u Beogradu!

Zahvaljući našim k-poperima, Famoza je na vreme saznala da ATEEZ planiraju turneju po Evropi, a njeni datumi su objavljeni već danas! Za razliku od recimo BTS ili BLACKPINK, momci planiraju ozbiljniju posetu našem kontinentu koja i nama pruža šansu da ih vidimo i to samo dva meseca!

Pođimo redom – ATEEZ smo vam prvi put spomenuli prošle godine kad je uspostavljen određeni kontakt sa grupom preko naših prijatelja iz sveta muzike, a tad ste nam poručili da biste voleli da ih vidite iako su potpuno novi. Mi apsolutno delimo uverenje da bi bilo koja k-pop grupa napravila sjajan i posećen koncert na našim prostorima, a s obzirom da su ATEEZ u međuvremenu već stekli solidnu popularnost, naša želja da nam dođu je samim tim još veća!

Među za sad najavljenim datumima ima svega, a turneja kreće 3. aprila u Londonu i završava se 21. aprila u Moskvi. Nama daleko najinteresantniji je nastup u Budimpešti 16. aprila, jer je to naravno veoma blizu regionu, a pre svega Beogradu gde najlakše možemo da pronađemo zainteresovane organizatore.

Još jedna dobra vest je da momci nisu zahtevni – naime, oni će pevati u jednom većem klubu koji prima maksimalno oko 1000 ljudi, a cena karata je podnošljiva i iznosi 50 evra. Vodite računa da bi ta cena u Srbiji bila znatno manja, pogotovu ukoliko bi događaj bio u većem prostoru, jer svakako je bolje zaraditi recimo 3000 x 30 evra nego 1000 x 50 evra.

Famoza je apsolutno angažovala sve svoje snage i već danas vodimo važne razgovore sa najznačajnijim organizatorima sa prostora Srbije, od kojih neki posluju i u Hrvatskoj. Zahvaljujući vašem poverenju, imamo privilegiju da neko ceni naše mišljenje i spreman je da uloži veliki novac jer mi verujemo da se to isplati. Obaveštaćemo vas o svemu narednih dana – znamo da je vremena malo!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

21 thoughts on “ATEEZ stižu u Mađarsku, Famoza radi sve da ih vidimo u Beogradu!

  1. Drago mi je,taman sam pomislila da će sve k-pop grupe da zakazuju minijaturne turneje,ali možda bi dva koncerta u isto vreme(Karolin i njihov)napravio problem

    1. Auh, gde smo ikad rekli da mi dovodimo? Izgleda da nas baš i ne pratiš. Naše je samo da prenesemo vaše želje organizatoru koji onda pokušava da ih dovede.

  2. Ja sam planirala da idem da ih vidim u Budimpesti ali zbog fakulteta necu moci jer mi taj datum ne odgovara, tako da bi Beograd bio pun pogodak! Licno znam jos i 12 osoba koje bi takodje sigurno dosle tako da se nadam da ce ovo uspeti.. Hvala sto nas obaveštavate!

    1. Nemamo nikvu ideju, osim da nam je potvrđeno da su reagovali još pre dve nedelje kad smo to predložili, dakle još pre ovog zakazivanja prvih datuma. Nama je rečeno samo ono što mi stalno govorimo vama – čak i kad organizator prihvati naš predlog kao sad i daje sve od sebe, to i dalje ne znači da će tim neke zvezde pristati da ih dovede. Možemo samo da vas uverimo da mi ovo nismo predložili, niko ne bi ni pokušavao da ih dovede. To je najviše što mi možemo.

    1. Nema, jednostavno nam niko ne odgovara. Ova nedelja je neverovatna, imali smo samo komunikaciju sa MM timom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.