Nestvarne scene: Ariana Grande kupuje u gvožđari! (video)

Dok druge zvezde obilaze jedino preskupe butike i fensi kafiće, Ariana Grande zasukala je rukave i obišla jednu gvožđaru u Dablinu! Videti Ari na mestu gde se prodaju čekiću, ekseri, bušilice i oprema za zavarivanje deluje kao skrivena kamera, ali Ariana je zaista bila tamo jer joj nešto potrebno!

Ako već zamišljate Ari kako kupuje bušilicu ili eksere da bi pomogla majstorima da joj postave binu, stvarno je ipak malo drugačija! Ova gvožđara je toliko velika da prodaje i razne druge stvari, a pa je Ari tako tamo kupila pinjatu u obliku Elvisa Presleya!

Ari poslednjih nedelja stiče samo pozitivne poene svojim odnosom prema fandomu, ali i ovakvim pojavljivanjima u javnosti gde se ponaša kao obična devojka. Da bi kupila pinjatu, definitivno nije ona morala da tumara po gvožđari, ali njoj je očigledno jako stalo da oseti makar delić normalnog života i jako nam zavidi na tome!

So Arianna Grande just strolled in store to experience the famous Expert Hardware service 😎. Do not adjust your sets Arianna herself and her entourage in D12 👌!! #asktheexpertsweknow #ariannagrande #howyaarianna #nextcustomerplease #ahyourhairisgorgeous #alistersonly #ourcustomersareawesome #ourcustomersarebetterthanyours #sothatwasstrange #arianna

Posted by Feighery's Expert Hardware Crumlin on Tuesday, September 24, 2019

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Svima nešto smeta: Ariana Grande na meti napada zbog Petea Davidsona i toga što je obukla za sahranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.