Taylor Swift izbacila Selenu iz svoje družine zbog Blake Lively?

Selena-Gomez-Cute-Instagram-After-Taylor-Swift-Performance

Taylor Swift i Selena Gomez neko vreme nisu viđene zajedno što je odmah poslužilo kao inspiracija američkim medijima da prenesu kako njih dve više uopšte nisu bliske!

Life & Style tako prenosi kako je zavladala prava drama i da je Tay odlučila da preispita ko su joj pravi prijatelji. Navodno, ona je iz svoj družine izbacila Sel a na njeno mesto došla je Blake Lively. Kao razlog za to navodi se da je Taylor ponovo razočara što Selena ne prestaje da priča o Justinu Bieberu i opet pokušava da mu se približi. “Taylor se baš zbližila s Blake tokom boravka u Australiji”, priča jedan izvor. “Ona veruje da je Blake bolja devojka koja joj više pristaje kao prijateljica i da je zrelija od Selene.” Deluje li i vama sve ovo previše sumnjivo?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #34

7 thoughts on “Taylor Swift izbacila Selenu iz svoje družine zbog Blake Lively?

  1. Glupost! Selena joj je najduže prijateljica i najbolje su drugarice oduvek i zauvek!!! Niko ne može da zameni Sel,ni Blake niti bilo ko drugi!

  2. HAHAHAHAHHAHA JESTE,JESTE SIGURNO :"D

    SELENA I TAYLOR SE ZNAJU JOS OD 2008. GODINE KADA JE SELENA BILA U VEZI SA NICKOM JONASOM A TAYLOR SA JOE JONASOM…. TO JE 7 ,PA USKORO 8 GODINA
    2009. GODINE SU OBE BILE SA TAYLOROM LAUTNEROM I NISU BILE U SVADJI,..
    TAKO DA NECE SE ONE TEK TAKO POSVADJATI ZBOG NEKE GLUPOSTI KOJA VRV NIJE NI ISTINA :"D

    #TAYLENASLAYINGASALWAYS #TAYLENA&DELENAFOREVER

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.