Ovo su momci s kojima je Kylie Jenner izlazila pre Travisa Scotta!

Kylie Jenner trenutno je srećno zaljubljena u repera Travisa Scotta, s kojim ima jednogodišnju ćerkicu Stormi. Međutim, Kylie Jenner je imala relativno bogatu istoriju veza pre Travisa, a mi smo izdvojili kratku istoriju svake njene veze.

Ramsey IV: Od 2008. do 2011.

Ramsey je bilo Kylien prvi dečko, s kojim je počela da izlazi u sedmom razredu. Nakon tri godine oni su odrasli, promenili interesovanja i veza više jednostavno nije funkcionisala.

Cody Simpson: 2011.

Veza s Codyjem bila je kratka i delovalo je kao da je Kylie bila mnogo zaljubljenija u Codyja nego on u nju.

Jaden Smith: 2013.

Veza sa Jadenom je bila interesantna zato što je preko njega Kylie upoznala svoju bivšu BFF, Jordyn Woods. I nakon njihovog raskida, Ky i Jordyn su bile nerazdvojne.

Lil Twist: 2013.

Njihova veza bila je više za društvene mreže jer su flertovali na Twitteru, ali jesu izašli na dejt, samo nedelju dana nakon što je Kylie viđena sa Jadenom.

Tyga: Od 2014. do 2017.

Upoznali su se 2011. na Kendallinom 16. rođendanu, a tri godine kasnije Tyga je poricao da se išta dešava između njih. Posle milion raskida i pomirenja, oni su se konačno rastali iz nepoznatih razloga, zbog kojih je Tyga i dan-danas vrlo ogorčen.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Zavirite u vilu kojoj Kylie Jenner odmara za 15.000 dolara na dan!

3 thoughts on “Ovo su momci s kojima je Kylie Jenner izlazila pre Travisa Scotta!

  1. Mislim da ce sad ostati sa Travisom jos imaju u cerku i to je ozbiljna veza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.