Pogledajte kako je Zayn dodao još jednu tetovažu na grudi! (video)

Zayn ima toliko tetovaža po svom telu da ih odavno više ne brojimo, ali za najnoviju je spremio nešto posebno – na Instagramu je prikazao kratak proces njenog nastanka!

Naime, u sredu se Zayn dosetio nove ideje za tetovažu, kao da ih nema dovoljno na grudima, pa je od tog dana ukrasio svoje telo tetovažom crvenog vuka! Tetovažu je za njega kreirala Megan Massacre, koja je isti video objavila i na svom Instagramu na kom je prikazala kako je radila na Zaynovom vuku. „Nekoliko novih tattoo projekata i zabava sa ovim talentovanim džentlmenom“ napisala je ona u opisu!

Na osnovu onoga što je Megan rekla, ovo neće biti jedina tetovaža koju će uraditi sa Zaynom, a poznavajući Zayna, njemu takvih stvari nikad nije dosta – relativno skoro je snimljen sa tetovažom Giginih očiju koja je bila sveža, a sada već planira novu turu! Kako se vama dopadaju Zaynove tetovaže?

Red Wolf @megan_massacre

Објава коју дели Zayn Malik (@zayn) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

One thought on “Pogledajte kako je Zayn dodao još jednu tetovažu na grudi! (video)

  1. Lijepa tetovaza! A i nova frizura mu je exstra uopce nije grozna kao sto su pricali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.