Jedini način da ostanu zajedno: Justin i Selena potpuno promenili taktiku!

Možda to zvuči previše dramatično, ali i Selena Gomez i Justin Bieber su svesni toga da im je poslednja šansa da uspeju kao par! Prethodnih meseci videli smo da se oni zaista trude da ostanu zajedno a jedna drastična promena u njihovom odnosu je posebno važna.

Iako su trenutno najslavniji par na svetu, Sel i Jus smatraju da će njihova veza uspeti samo ako rade suprotno od onoga što javnost očekuje, a to podrazumeva da se što manje pojavljuju u javnosti. “U prošlosti su već probali da se ponašaju kao holivudski par, pojavljivali su se na zabava, crvenim tepisima i drugim događajima gde su u centru pažnje. Međutim, nto nije dalo rezultate. Ovog puta pokušavaju da rade iste stvari kao i svaki normalan par”, piše ET.

“On rekreativno igra hokej a ona ga gleda sa tribina u društvu drugih devojaka i porodica igrača. Zajedno vežbaju i idu u crkvu. Čak se i više druže sa ljudima koji nisu slavni, to su uglavnom osobe iz crkve. Sve rade daleko od javnosti i ne žele da se stvari pretvaraju u spektakl. Neće biti nikakvo iznenađenje ako na ceremonije nastave da dolaze odvojeno”, dodaje isti izvor. Sudeći po svemu do sad, čini se da takva taktika daje rezultate!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neočekivani duet u Berlinu: Justin Bieber i slavni roker izveli pesmu "Baby"! (video)

3 thoughts on “Jedini način da ostanu zajedno: Justin i Selena potpuno promenili taktiku!

  1. Taktika im je stvarno pametna, ali moram priznati da bih htjela da ih vidim zajedno na nekom crvenkm tepihu, no ako smatraju da to nije pametno, oni najbolje znaju što je za njih dobro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.