Neprepoznatljiva je: Ofarbala se Kendall Jenner!

I dok Kendallina sestra Kylie preko noći postaje plava iako je bila crna i isprobava nijanse “između”, Kendall voli da se drži svoje tamne kose, pa je samo jednu nedelju provela kao plavuša. Kendall očigledno nedostaju ti dani, pa je ponovo prešla u novu nijansu kose, a sa jednim filterom koji je upotrebila ona izgleda neprepoznatljivo!

Naime, Kendall je na Instagramu konačno pokazala svoj novi izgled – ona je odlučila da se ofarba u plavo, a da sve bude još više drugačije, na slici ima filter koji joj daje plavu nijansu očiju! Sve ovo je skroz neobično za Kendall pa je isprva ne biste prepoznali, ali ćete se verovatno složiti da joj i ovaj stil zaista stoji! Ipak, ne verujemo da će se ona s njim dugo zadržati jer je ona uvek bila upečatljiva crnka.

Sudeći po njenim malo starijim Instagram objavama, očigledno je da Kendall “fura” ovu boju već od sredine aprila, jer i na slici na kojoj šeta svog psa u to vreme ima svetliju nijansu kose. Ona je takođe te nedelje objavila i sliku kada je jedne nedelje bila plava za potrebe Fashion Weeka, tako da je to praktično bio nagoveštaj za ono što je usledilo!

View this post on Instagram

🦌🦌

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

1 week as a blonde, remember?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kad je u pitanju Kendallin ljubavni život, očigledno i dalje niko ne uspeva da otkrije da li se tu nešto dešava, jer su je mediji povezivali sa NBA igračem Devinom Brookerom, naročito otkada su njih dvoje uslikani zajedno na putovanju, ali izvor za ET uverava javnost da tu nema apsolutno ničega, a da se Devin i Kendall dugo druže jer im je isti krug prijatelja.

Pročitajte još  Kendall Jenner: Ja sam odrastala u normalnoj porodici!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Neprepoznatljiva je: Ofarbala se Kendall Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.