Fandom u šoku, već ugašena BTS igra!

Svemu dođe kraj, ali kad je reč o BTS igri pod nazivom “Superstar”, on je došao mnogo brže nego što je to bilo ko očekivao! Ovaj naslov koji je predstavljen janaura 2018. godine omogućavao je fandomu da pokaže svoje muzičke sposobnosti, odnosno da bolje upozna BTS pesme.

Poruka na zvaničnom Twitter profilu igre potvrđuje da je ova odluka konačna, i da je stupila na snagu još u četvrtak. To ne znači da još uvek ne možete da je igrate, ali kako piše Republic World, ni to neće potrajati dugo. Naime, serveri će prestati rade 23. juna. Tačan razlog takve odluke nije objašnjen, pa fanovi samo mogu da nagađaju da je to usled silnih bagova i drugih problema. Ovu igru ne treba mešati sa BTS World koja je predstavljena prošle godine!

Reakcije fandoma su različite, ali uglavnom su svi u šoku jer se očekivali da će igra dobiti nova osvežavanja, odnosno pesme sa aktuelnog albuma. “Mislila sam da će igra samo biti apdejtovana i da će dodati pesme sa mots7, a onda sam shvatila da je gase”, jedan je od tipičnih komentara, dok drugi ističu da im je ovo bio savršen način da nauče sve njihove numere. Neko je čak pokrenuo peticiju da se igra ne gasi, ali to je praktično nemoguće.

Pročitajte još  BTS ponižen na jednoj od najuticajnijih radio stanica na svetu: Zvuče kao buka sa gradilišta!

Mnogi sumnjaju da je Big Hit Entertainment “kriv” za ovu odluku, odnosno to što će uskoro predstaviti još jednu novu igru, pa žele da fandom odvuku na drugu stranu. Sad kad korona virus definitivno slabi svuda u svetu, aktivnosti grupe će se samo povećavati – izgleda ova 2020. godina nije u potpunosti propala!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Fandom u šoku, već ugašena BTS igra!

  1. Sve dok je BTS World tu, sve je OK. Iskreno ja nikad nisam ni cula za tu igricu, ali nema veze <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.