Nova godina, novi imidž: Kylie Jenner napravila veliku promenu na sebi!

Kylie Jenner je neko ko ima dovoljno novca i mogućnosti da izgleda kako god poželi, a odavno je poznato i da je za njen sadašnji izgled zadužen upravo novac koji je uložila u operacije i mnogo šminke bez koje ne izlazi. Isto tako Kylie može i frizure da menja preko noći, pa je često na Instagramu jedne nedelje viđate sa belo-plavom kosom, dok je već za tri dana crnka ponovo, ali ovoga puta ona je sasvim promenila imidž!

Naime, Kylie je u stilu “Nova godina, nova ja” na Instagramu predstavila najnoviji stil koji pre nije probala, a to je jedna skroz neobična nijansa plave kose, koja je praktično drečavo žuta! Sudeći po komentarima, ljudima se jako dopada Kylieina nova frizura, a osim što je promenila boju, Kylie je stavila i duže umetke nego inače! U opis je stavila “yummy”, što je ovih dana zapravo aktuelna reč jer je pre dva dana Justin Bieber objavio singl pod istim imenom, a Kylie je u odličnim odnosima sa Jusom.

View this post on Instagram

yummy 🍋💛💛

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Osim novog imidža, Kylie se zagreva i za poslovnu 2020. godinu, jer priprema novu kolekciju šminke za Dan zaljubljenih, a prvu kolekciju će uraditi sa svojom ćerkom Stormi.

View this post on Instagram

First collaboration of 2020 coming soon 🦋💜💗

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Zahvaljujući drami koja se ovih dana dešavala, poput Kylieinog novog imidža, novih projekata, ali i drame oko njenog izgleda za Novu godinu koji navodno vređa crnačku kulturu, Kylie je ovih dana stigla svoju sestru Kim sa pratiocima i trenutno ima 156 miliona. Sestre se neprestano smenjuju pa je prvo Kylie prešla Kim, a onda su Kimini fanovi dodali još jedan milion pratilaca za Kim, pa su u ovom trenutku njih dve na istoj brojki!

Pročitajte još  Neprepoznatljiva: Kylie Jenner objavila svoje stare slike pre operacija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.