Novi album Taylor Swift „Reputation“ dospeo na internet dan pre datuma izlaska, Swiftieji jako ljuti!

Ako pratite dešavanja vezana za Taylor Swift verovatno ste već sinoć mogli da poslušate ceo album „Reputation“ čiji izlazak je bio zakazan za danas, što se sve češće dešava sa albumima!

Problem sa „curenjem“ albuma ranije nego što bi trebalo vrlo lako može ugroziti prodaju albuma već u prvoj nedelji, i upravo zbog toga su Taylorini verni Swiftieji bili jako ljuti kada je album počeo da se širi po internetu, naročito jer nikome ne bi bio problem da sačeka još samo jedan dan i ispoštuje izvođača i datum koji je on odredio.

Ovakvi problemi često se javljaju jer album do nekih država stigne brže nego u ostalim, ali Swiftieji smatraju da to nije opravdanje i oštro osuđuju osobe koje ovo rade. „Svi vi što širite ’Reputation’ po internetu nemate život ni poštovanje, eto zašto ne možemo imati lepe stvari“ napisao je jedan fan na Twitteru citirajući „This Is Why We Can’t Have Nice Things“, jednu od pesama sa albuma koja je posvećena Kanyeu Westu! Dok neki osuđuju, tu su i Swiftieji koji ipak nisu izdržali da ne poslušaju procurelu verziju – da li ste vi već poslušali album?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Pažnja: Ovo je tekst za sve fandome!

9 thoughts on “Novi album Taylor Swift „Reputation“ dospeo na internet dan pre datuma izlaska, Swiftieji jako ljuti!

  1. Poslušala sam album prvi put jutros oko pola 6. Malo je reći da sam oduševljena, preteško je izabrati favorit. Žao mi je što je album procureo, ali kolko vidim to nema neki negativni uticaj na prodaju jer je Tay bukvalno zapalila internet sa Reputation 🙂

  2. Svi jako žele da cuju album što ranije,ali mogli su malo da se strpe,mada sumnjqm da ce prodaja biti ukrožena

  3. Zao mi je sto je izasao prije vremena, ali iskreno poslusala sam album i cisto sumnjam da ce uticati na prodaju
    Album je blago receno extra,odusevljena sam i obozavam ga. Jedva cekam da dodje u vasu prodavnicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.