Nastavlja dominaciju: Ariana Grande srušila nove rekorde albumom „Thank u, next“!

Arianu Grande čeka svetska turneja u martu a megazvezda je i pre toga svih ovih meseci bila izuzetno vredna i u roku od šest meseci je izbacila dva uspešna albuma, tako da se toliki trud svakako isplati i vrlo je vidljiv ne samo u Arianinoj popularnosti koja raste, već i u rekordima koje obara!

Ari je, naime, na oficijalnoj listi pesama i albuma čitave nedelje dominirala sa svojim novim albumom „Thank u, next“ i njen album je debitovao sa prvog mesta direktno čim je izašao, što je veliki uspeh, a isto su uspeli i njeni prethodni albumi „Sweetener“ i „Dangerous Woman“! Ono što ipak izdvaja uspeh albuma „Thank u, next“ je broj kopija prodatih u prvoj nedelji i broj slušanja pesama na streaming servisima, gde je Ari ostvarila 59 miliona, a album je prodat u 65.000 kopija.

Ariana je ovim srušila sopstveni rekord postavljen sa „Sweetenerom“ kada je u pitanju broj streamova u prvoj nedelji, a što se pesama tiče, „break up with your girlfriend, i’m bored“ uspeo je da se probije do prvog mesta ostavivši „7 rings“ na drugoj poziciji, što je pre Ariane pošlo za rukom samo Madonni koja je imala 1985. godine prve dve top pozicije! Čak se i pesma „Needy“ našla na listi zauzimajući osmo mesto – čestitamo Ari!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Brzo napisana: Evo kako je nastala pesma "7 Rings"

3 thoughts on “Nastavlja dominaciju: Ariana Grande srušila nove rekorde albumom „Thank u, next“!

  1. Svaki trud se isplati. Albumi su odlicni, iskreni, njen glas i tekstovi pesama su za svaku pohvalu.Apsolutno zasluzeno.

  2. Po mom misljenju,thank u next je mnogo bolji od sweetenera.To izgleda misli i billboard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.