Po čemu se Stray Kids razlikuje od drugih K-pop bendova?

Popularnost K-popa u našem regionu dolazi do neverovatnih razmera, tako da znamo da se kod nas rado slušaju i K-pop bendovi koji nisu slavni koliko BTS ili BLACKPINK, i prati se muzika i bendova poput Stray Kids, ali šta je to što Stray Kids odvaja od mnogih drugih kolega iz K-pop bendova? Postoji nekoliko razloga!

Najpre ćemo pomenuti da su svi članovi benda rođeni između 1997. i 2001. godine što znači da su jako mladi, među najmlađima u svom poslu trenutno, i to im daje veliku prednost i sa fandomom i daljom karijerom! Jako je važna i činjenica da se njih devetorica non stop drže zajedno i da kada se nešto vežba, svi rade istom merom, i za razliku od drugih u bendu Stray Kids je svaki član odabran od strane J. Y. Parka koji je stvorio najuspešnije bendove u okviru svoje ekipe!

Momcima daje prednost i to što je kod njih hip-hop uticaj daleko vidljiviji od nekih drugih K-pop bendova gde je očigledniji uticaj popa i elektronike, a imaju i tu sreću da sarađuju sa jako cenjenim SoundCloud triom 3RACHA koji potpisuje rad na mnogim njihovim pesmama! Za kraj ćemo pomenuti i da kritičari posebno cene kreativnost njihovih koreografija, i da iako postoje dva glavna pevača benda, apsolutno svaki član benda pokazao je da ume da peva savršeno i komplikovane stvari, pa čak i reperi. Da li vi pratite ovaj bend?

Pročitajte još  Stray Kids objavili datume za svoju predstojeću svetsku turneju "MANIAC"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Stray Kids

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Po čemu se Stray Kids razlikuje od drugih K-pop bendova?

  1. Zapravo,Stray Kids nisu bas osnovani sa strane JYPa. JYP za pola clanova nije znao da su pod njegovom kompanijom. Bang Chan,leader grupe,,je osnovao trenutnu grupu,trenirali su zajedno,i onda su tek otisli na takmicenje koje odlucuje koju ce grupu JYP prvu debutovati. JYP je resio da ce ih jos malo trenirati,a tokom njihovog survival showa,izbacio Felixa i Lee Knowa (Minho) iz gurupe,ali ih je zamolio da se vrate kasnije. Njihov leader je to naglasio u prvoj epizodi njihove survival emisije

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.