Ariana Grande konačno otkrila najvažnije informacije o “Thank U, Next ” albumu

Ariana Grande konačno otkrila najvažnije informacije o "Thank U, Next " albumu

Znamo da su Arianatori po pravilu najaktivniji na Instagramu, ali ako želite da pitate nešto Arianu, uvek je najbolje da joj se obratite preko Twittera! Ona je i prošle noći bila raspoložena da odgovara pa smo tako saznali dosta toga interesantnog a vezanog za njen predstojeći album “Thank U, Next”.

Prvo, Ari je demantovala sve priče da je već poznat datum pretprodaje albuma! Na pitanje, “Da li ćemo dobiti link za pretprodaju 18. januara”, ona je odgovorila, “Ne još!” Upitana da li će se album pojaviti pre početka turneje, ona je rekla, “Da, obećala sam!” Ona je otkrila i da je naslovnica albuma spremna, da je prilično mračna ali da je u pitanju slika u boji koju je pripremila sa svojim drugaricama!

Na kraju, Ari je potvrdila da nas očekuje još singlova, odnosno da “7 Rings” za koji je uradila i spot neće biti poslednji spot sa albuma! Da podsetimo, Arianina “Sweetener” svetska turneja kreće već 18. marta, a to znači da će se novi album sigurno pojaviti najkasnije za dva meseca!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Bilo je slučajno": Ariana Grande ne želi da tuži sveštenika zbog neprimerenog dodirivanja

2 thoughts on “Ariana Grande konačno otkrila najvažnije informacije o “Thank U, Next ” albumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.