Istorija: BTS je upravo postao prvi k-pop sastav sa najprodavanijim albumom u Americi!

BTS je prethodne nedelje vodio žestoku bitku za prvo mesto američke top liste sa svojim novim albumom “Love Yourself: Tear”a glavna konkurencija im je bio reper Post Malone. Kako je u nedelju uveče saopštio Billboard, BTS je odneo pobedu u tom duelu!

Lista najprodavanijih albuma se formira na osnovu prodaje fizičkih kopija, digitalnih kopija ali i strimovanja albuma u Americi. Ukupno, album je prodat u 135.000 primeraka što je izuzetno dobra brojka! Sem što je prvi k-pop album na prvom mestu u Americi, ovo je ujedno i prvi album na prvom mestu koji nije na engleskom, posle čitavih 12 godina!

Malo je reći da je fandom presrećan posle svega, a treba dodati i da je album zauzeo prva mesta na iTunes listi u preko 70 zemalja. Nije ni čudo što BTS ovih dana svi predstavljaju kao najveći bojbend planete.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karte već u prodaji: BTS koncert stiže u Srbiju, uskoro potvrde i za druge zemlje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.