Gigi nam je lepo pokazala da je trudna, ali niko to nije video!

Gigi Hadid je trudna i čeka prvo dete sa Zaynom Malikom, preneli su danas mediji. Ako ipak čekate da se par zvanično oglasi, možda ćete biti iznenađeni da su oni to već uradili pre par dana, samo niko od miliona ljudi koji ih prate nije ništa primetio, iako sad sve deluje tako očigledno!

Naime, Gigi je ovih dana proslavljala svoj 25. rođendan, objavivši tonu slika. Međutim, dok smo se mi svi bavili time što je ovo potvda da su Zayn i ona zajedno jer je i mladi muzičar bio na zabavi, niko nije primetio tonu tragova da je ovo bila i zabava povodom vesti o trudnoći! Recimo, možemo videti da je na balonu broj dva plava trakica, a na petici je roze, što su naravno tradicionalne boje za dečake i devojčice. To što su u pitanju dve boje ne znači da budući roditelji ne znaju pol svog deteta, jer se navodi da je Gigi trudna već pet meseci, makar po onome što piše TMZ.

Isto tako, na neki fotkama jasno se vidi kesa na kojoj piše “Zdravo malena/maleni”, što opet upućuje na bebu. Na kraju, na jednoj kesi može se videti logo kompanije Baby Shark, koja pogađate, prodaje stvari za bebe! Posle svega, ne čude komentari fanova, poput devojke koja kaže, “Bože kako smo bili glupi. Plave i roze trake – ovo je izgleda bila i zabava povodom otkrivanja kog je pola dete. Ja mislim da je u pitanju dečak jer Gigi drži balon sa plavom trakom.” Mi baš i nismo tako sigurni, jer neke fotke sugerišu da je pre u pitanju devojčica (recimo ova na kojoj piše “b-day girl” može imati dvostruko značenje!), naravno pod uslovom da je par zaista taj dan i otkrio kog je pola njihovo dete. ako je Gigi već toliko dugo trudna, onda nije bio nikakav problem da od doktora dobiju takvu informaciju i podele je sa svojim najbližima. Sad nam se i definitivno čini da će se njih dvoje ubrzo oglasiti!

Pročitajte još  "Želi da bude deo njenog života": Zayn i Perrie se pomirili?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Gigi nam je lepo pokazala da je trudna, ali niko to nije video!

  1. Mislim da će zaista biti urnebesno ako se pokaže da nije trudna (znaju izvori pogriješiti, Lili i Cole su dokaz toga), ali ostaje nam da vidimo xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.