Mučno za gledati: Novinari pitali Justina Biebera o trudnoći Hailey Baldwin, on poludeo! (video)

Hailey Baldwin i Justin Bieber trenutno spadaju među najpopularnije parove na svetu, a iako se ne kriju od paparaca i čak vrlo rado razgovaraju sa njima, pojedinci prelaze granice zdravog razuma i uspevaju da ih isprovociraju!

Naime, mnogi i dalje ne razumeju zašto Jus i Hailey jurišaju u brak, što naravno pokreće glasine da je ona trudna. “Da li je Hailey trudna sad? Uvek kažeš da ste vi familija, pa svi misle da je ona trudna”, rekao je paparaco Jusu dok je izlazio iz kafeterije.

Biebsu se u istom momentu pokvario dan, pa je zastao i obratio mu se sa, “Šta je sa tobom čoveče? Izgledaš suviše normalno da bi radio ovaj posao… Ja samo ne razumem zašto želiš da me isprovociraš, znaš o čemu pričam?” Kad je fotograf pokušao da se odbrani, Jus mu to nije dozvolio, već mu je poručio, “Ne, ti dobro znaš šta radiš”, i zamolio ga da ugasi kameru. Ovo je baš bilo ružno.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner na meti kritika zbog haljine na venčanju Hailey i Justina!

2 thoughts on “Mučno za gledati: Novinari pitali Justina Biebera o trudnoći Hailey Baldwin, on poludeo! (video)

  1. Nije tajna da paparaci znaju isprovicirati. Da li se iko sjeca samo prije par mjeseci kada je jelena jos bila u igri, koliko su paparaci bili ludi da su bukvalno pratili Selenu u autu dok ona nije stala i suocila se sa njima.
    Mislim ja sam uz Justina, paparaci previse zabadaju nos tamo gdje im nije mjesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.