Taylor poslala tortu: Zavirite na rođendansku žurku Selene Gomez!

Voljena megazvezda Selena Gomez je u nedelju proslavila 26. rođendan, a kako to uvek bude kad je reč o Sel, sama žurka je bila jednostavna i preslatka, baš kao i ona!

Sel je tako prvo otišla na rani ručak sa svojim drugaricama, a posle toga je gledala i koncert Grace VanderWaal koja je otvarala za sastav Imagine Dragons. Grace je naravno znala koje u publici, pa je kasnije postavila preslatku zajedničku sliku gde ih vidimo uz još nekoliko prijatelja.

Naravno, ništa nije moglo da prođe bez Taylor Swift! Ona nije mogla da bude sa Selenom, ali joj je zato poslala rođendansku tortu koju je sama spremila, i pokazala nam je na Instagramu uz komentar, “Hoću li dozvoliti da me distanca spreči da proslavim rođendan svoj najbolje drugarice? Mislim, mogla bih, ali zašto bih to htela”. Naravno, ovo “I mean I could but why would I Want 2” je stih iz Seline pesme “Hands to Myself”! Srećan rođendan Sel, a mi ti želimo da naredne godine upoznaš krajeve u planete u kojima nikad nisi bila – možemo i da ti predložimo gde!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uživa: Selena Gomez izgleda presrećno na promociji filma "Hotel Transilvanija 3"!

7 thoughts on “Taylor poslala tortu: Zavirite na rođendansku žurku Selene Gomez!

  1. Zabava joj je bila prelijepa😍 Ali ipak je još ljepša bila ona koju su slavili na brodu dan poslije🛥🎉

  2. Lijepo od Taylor. Seleni želim da joj novi album bude pravi uspjeh! 😍#Taylena4ever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.