Nema brige: Ariana Grande pojaviće se u bar još tri “Scream Queens” epizode!

ariana-grande-did-what-to-nab-sc

Premijera serije “Scream Queens” dobila je odlične ocene ali najmanje su bili zadovoljni Arianatori s obzirom na sudbinu lika kog tumači Ariana Grande.

“Scream Queens” specifičan je po tome što ima velikih broj glavnih junaka koje progoni misteriozni “Red Devil” a među prvim žrtvama upravo je bila Ari! Iako nam se činilo da je njeno učešće u seriji time završeno, njen autor Ryan Murphy oglasio se na Tviteru rečima da to baš i nije tako. “Ljudi, imajte malo vere. Ariana Grande se vraća u Scream Queens”, napisao je on. Kako prenosi časopis Variety, Ari će se pojaviti u još minimalno tri epizode. Dve od njih već su snimljene i uskoro će se emitovati a nakon toga, ona se vraća verovatno pred kraj sezone. Ono što niko ne zna jeste da li je Arin lik živ ili će se vratiti samo u formi nečijih sećanja… Ili možda kao duh?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana objašnjava: Zbog čega sam promenila ime novog albuma!

One thought on “Nema brige: Ariana Grande pojaviće se u bar još tri “Scream Queens” epizode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.