Latino k-pop: Monsta X objavili spot sa Sebastianom Yatrom!

Kako zvuči kombinacija k-popa i latino zvuka? Odgovor na to pitanje daju nam Monsta X koji su nas sve iznenadili snimivši pesmu sa Sebastianom Yatrom za pesmu “Magnetic”. Ovakav neobičan miks funkcioniše odlično, ali ostaje da svoj sud o tome da publika. Uporedo sa pesmom objavljen je i spot u kome su svi momci predstavljeni figurama!

Ono po čemu je Monsta X specifičan jeste da je njima ovo već šesta pesma na kojoj pevaju isključivo na engleskom jeziku, a to rade sa željom da lakše osvoje američko tržište. Uostalom, oni su najavili i da će snimite album na engleskom iz istog razloga! Kad je reč o ovoj pesmi, momci koji odnedavno nastupaju kao šestorka, ističu da su prezadovoljni! “Ova veza i ova pesma su veoma posebne za nas, jer simbolizuju budućnost globalne muzike. Jako smo ponosni!” Sa druge strane, ovo je veliki korak i za Sebastiana koji među prvima sarađuje sa k-pop muzičarima. Ipak, on je i u ovoj numeri ostao veran sebi, pa je peva na španskom jeziku!

Monsta X u izjavi za Entertainment Tonight ističu da i nisu zažalili što su se obratili Sebu. “Sebastian je veoma autentična osoba, što nam je omogućilo da odmah kliknem”, kažu oni. “On je takođe prepun energije, što nas mnogo inspiriše. Raditi sa njim je sjajno iskustvo i nadamo se da ćemo sarađivati opet.” Kad je reč o engleskom delu pesme, Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney i I.M. pevaju o devojci koju ne mogu da zaborave, pa kažu, “Tvoj dodir je magnetski, jer ne mogu da ga zaboravim. Postoji sila koja me vuče ka tebi i dušo, dozvoliću joj to. Ti si namagnetisana, kapiram to, dok se budim sa tobom.” Monsta X imaju velike planove za narednu godinu, a ukoliko pokažu želju da dođu u Evropu, imamo čemu da se nadamo. Famoza je danas konačno razgovarala sa organizatorom u vezi koncerata za 2020. godinu, pa očekujte uskoro tekst na tu temu!

Pročitajte još  Direktno iz Majamija: Tini Stoessel večeras nastupa na Premios Juventud ceremoniji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Latino k-pop: Monsta X objavili spot sa Sebastianom Yatrom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.