Famoza music chart #196 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Nema promena na vrhu listi ni ove nedelje – Shawn Mendes i Camila Cabello nastavljaju da sakupljaju zvezdice, iako je samo par glasova falilo da ih na prvoj poziciji smene Ariana Grande ili Tini koje drže sve pozicije od drugog pa do sedmog mesta i verovatno bi i pokrile ostatak liste da nemamo ograničenje na tri pesme po izvođaču.

Upravo to ograničenje uslovilo je da sa liste ispadne Tinina pesma sa najmanje glasova, a to je bio “Quiero Volver” koji nas napušta posle više od godinu dana i čak 15 pobeda! Na dva slobodna mesta dolaze Meghan Trainor sa obradom legendarne teme serije “Friends”, ali i J-Hope koji je udružio snage sa Becky G!

Glasanje traje do srede, 9. oktobra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Teško je bez nje": Biebs otkriva u koje tri pesme govori o Sel!

7 thoughts on “Famoza music chart #196 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.