Marcus i Martinus: Jako bismo voleli malu turneju po Evropi!

Marcus i Martinus veoma su slavni u Skandinaviji ali gotovo da ne odlaze dalje od tih zemalja iako su svesni da imaju sve veću podršku i na ostatku kontinenta. Kako oni sad ističu, to bi sad moglo da se promeni!

“Imali smo tri-četiri koncerta u Nemačkoj kao i meet and greetove da bismo bolje upoznali fanove. Bilo bi fantastično otići na malu turneju po Evropi”, kaže Marcus. “Znamo da na koncertima u tim zemljama neće biti toliko ljudi ali morate početi od nečeg”. On ističe i da se njih dvojica poprilično razlikuju! “Martinus je veći perfekcionista i ima puno energije. Ja sam opušteniji, pogotovu danas jer mi se vrati ukočio pa ne smem ni da ga pipnem” kaže Marcus.

U međuvremenu, i dalje traje takmičenje koje će odrediti u koje tri zemlje će Marcus i Martinus uskoro doći! Nažalost, Hrvatska je drastično pala pa je sa šeste skliznula na desetu poziciju! Na prva tri mesta trenutno su Finska, Danska i Turska. Ukoliko želite da pomognete da M&M dođu u Hrvatsku, posetite sajt takmičenja ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #98 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

7 thoughts on “Marcus i Martinus: Jako bismo voleli malu turneju po Evropi!

  1. neka dodju u hrvatskuuuuuuuuuuuu,oni su tako lepiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! <3333333333333333333333333

  2. Bilo bi super da dođu, voljela bi da idem na njihov koncert. Nadam se da će doci. ??

  3. Bilo bi super kada bi M&M mogao doći na Balkan! Ako dođu obavezno se ide na koncert! Ali ne znam da li je to moguće ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.