Marcus i Martinus: Jako bismo voleli malu turneju po Evropi!

Marcus i Martinus veoma su slavni u Skandinaviji ali gotovo da ne odlaze dalje od tih zemalja iako su svesni da imaju sve veću podršku i na ostatku kontinenta. Kako oni sad ističu, to bi sad moglo da se promeni!

“Imali smo tri-četiri koncerta u Nemačkoj kao i meet and greetove da bismo bolje upoznali fanove. Bilo bi fantastično otići na malu turneju po Evropi”, kaže Marcus. “Znamo da na koncertima u tim zemljama neće biti toliko ljudi ali morate početi od nečeg”. On ističe i da se njih dvojica poprilično razlikuju! “Martinus je veći perfekcionista i ima puno energije. Ja sam opušteniji, pogotovu danas jer mi se vrati ukočio pa ne smem ni da ga pipnem” kaže Marcus.

U međuvremenu, i dalje traje takmičenje koje će odrediti u koje tri zemlje će Marcus i Martinus uskoro doći! Nažalost, Hrvatska je drastično pala pa je sa šeste skliznula na desetu poziciju! Na prva tri mesta trenutno su Finska, Danska i Turska. Ukoliko želite da pomognete da M&M dođu u Hrvatsku, posetite sajt takmičenja ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #167 - Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

7 thoughts on “Marcus i Martinus: Jako bismo voleli malu turneju po Evropi!

  1. neka dodju u hrvatskuuuuuuuuuuuu,oni su tako lepiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! <3333333333333333333333333

  2. Bilo bi super da dođu, voljela bi da idem na njihov koncert. Nadam se da će doci. ??

  3. Bilo bi super kada bi M&M mogao doći na Balkan! Ako dođu obavezno se ide na koncert! Ali ne znam da li je to moguće ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.