Sjajna atmosfera: MMeri održali drugi meetup u Beogradu!

Nakon što je prvi skup MMera koji je održan još u oktobru prošle godine odlično prošao, to je ohrabrilo naše MMere da naprave još jedan ovakav skup kako bi se upoznali, družili i pripremili nova iznenađenja za blizance iz Norveške! Nema nikakve sumnje da su svi poneli sjajne utiske sa jučerašnjeg skupa, koji je na svačije iznenađenje okupio i više članova fandoma nego što je očekivano!

Kao što su organizatorke događaja, Isidora, Helena i Nađa planirale, svi su se okupili oko 14 časova ispred Štark arene kao što je to bio slučaj i prethodnog puta. MMeri su imali popriličan broj ideja, pa su snimili nekoliko videa za Marcusa i Martinusa – od onih gde ih zovu nazad u naš region, preko videa za MMers Friday i rođendanske čestitke za 17. rođendan koji će momci proslaviti 21. februara.

Osim poklona za momke, MMeri nisu zaboravili ni njihovu sestricu eMMu koja ima poseban plesni izazov za sve fanove koji su odlučili da nauče koreografiju koju je spremila za pesmu “Fat deg pa hjeren”. Deo naše Famoza ekipe je prisustvovao jučerašnjem okupljanju i moramo dodati da je atmosfera bila odlična, iako je skupu ovog puta prisustvovao manji broj fanova. Nadamo se da će okupljanja fandoma postati češća pojava kod nas, a vi očekujte još fotografija i videa na našem Instagram profilu.

Pročitajte još  Marcus i Martinus pevali pred osam hiljada MMera, mnogi spavali pred ulazom da bi ušli prvi!

Autor: Famoza.net
Foto: Milica Jovanović

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Sjajna atmosfera: MMeri održali drugi meetup u Beogradu!

  1. Mislim da je bila manje fanova nego na proslom okupljanju zato sto je prosli bio dan pred koncert,barem se nadam a i ne mogu bas svi da stignu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.