Osvojite karte i plakate za koncert Toma Odella u Beogradu!

Sezonu koncerata mladih zvezda u regionu otvara britanski muzičar Tom Odell koji će 12. februara imat nastup u beogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica”, sa početkom u 21h. Zahvaljujući organizatorima iz kompanije Charm Music, u prilici smo da vam podelimo 2×2 ulaznice za koncert ali i pet plakata velikog formata!

Ukoliko želite ulaznice, na Instagram objavi ispod potrebno je samo da napišete zašto biste želeli da idete na koncert, zapratite Famozu i Charm Music @charmmusicserbia a mi ćemo one najkreativnije komentare proglasiti za pobednike već u nedelju uveče, jer nema puno vremena!

Sa druge strane, ukoliko želite plakate za koncert koji izgledaju baš kao na slici ispod, dovoljno je da u komentar napišete da želite plakat, zapratite Famozu i @charmmusicserbia a dodajte i hešteg #tomodellbelgrade. Napominjemo da se za plakate prijavite samo ukoliko možete lično da dođete na dan koncerta u Beograd i pokupite ih, jer se oni ne šalju poštom. Plakati izgleda kao na slici ispod gde i treba da se prijavite!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Osvojite karte i plakate za koncert Toma Odella u Beogradu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.