MMeri za vikend održali skup u Splitu!

Hrvatski MMeri su živnuli pa su i oni proteklog vikenda napravili svoj skup i to u Splitu! Bila je to prilika da se druže, snime video za MMers Friday, ali pre svega pošalju jasnu poruku momcima da žele njihov povratak i da se nadaju kako će se to desiti makar na narednoj turneji, 2020. godine! Evo što nam je o skupu napisala Antea.

Nakon skoro dva mjeseca dogovaranja u subotu nas se skupilo oko 20 MMera (mali broj ali vrijedan) iz Splita i okolice. Našli smo se ispred fontane, puštali njihove pjesme, upoznavale se, pa čak su neke i plakale od sreće :”). Kasnije smo ošle snimit video za MMers Friday i njihov rođendan, onda smo snimile tik tokove pa smo na kraju išli u bajamine na palačinke. Nakon svega smo po gradu puštale pjesme na zvučniku i išle u Jokera😊

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza anketa: Da li je koncert Marcusa i Martinusa dobra ideja?

3 thoughts on “MMeri za vikend održali skup u Splitu!

  1. Preslatko, obozavam da vidim uspesne skupove i svu tu srecu i pozitivnu energiju. Daj Boze da ih bude jos 😊 (i koncerata i skupova)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.