Još samo malo: Selena podelila poslednje pripreme pred novi album!

Selena Gomez vredno radi na novom albumu, na koji nećemo još dugo morati da čekamo, jer je juče na Instagram Storyju podelila poslednje pripreme u studiju. Da li ima u planu i snimanje spotova, to još ne znamo, ali svakako novi album samo što nije, a Selenatori ne mogu biti srećniji.

Pevačica je juče objavila na storijima niz slika iz studija, koje nagoveštavaju da je album uskoro gotov. Na prvoj slici ona sedi i zapisuje nešto, obučena opušteno i svedeno. Drugi je Boomerang klavijature i markera, dok Selena pozira sa podignutim “peace” znakom. Na poslednjem stoji opis “Samo da znate, vidim vaše komentare i radim na tome…” Našim Selenatorima je ovo divna vest, jer, ako je istina ono što kaže, Selena je možda već primetila nekog od vas 🙂

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Selenina mama priča o transplantaciji bubrega: Bila sam preplašena i bespomoćna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.