„Nisu skidale ruke jedna s druge“ Miley Cyrus i Kaitlynn Carter preteruju!

Nakon rastanka sa Liamom Hemsworthom, Miley Cyrus ponaša se kao puštena s lanca. Prvo je viđena u zagrljaju sa bivšom ženom Brodyja Jennera, Kaitlynn, na jahti u Italiji, a njih dve su očigledno želele da nastave svoje „druženje“ pa su nastavile da odlaze na dejtove.

Miley i Kaitlynn viđene su na dejtu u „Soho House“ u zapadnom Holivudu, a prema izvorima, one nisu skidale ruke jedna s druge. Svaki slobodan momenat one su se ljubile, dodirivale i mazile. Svedoci kažu da su se ljubile pored bara, u WC-u, čak i na podu. Takođe, Miley je nedavno upoznala Kaitlynn sa svojom majkom, Tish Cyrus.

Ni Liam nije ostao praznih ruku, jer se priča da je on utehu našao u Isabel Lucas, koja se kreće u sličnim krugovima kao on, a zbližili su se pri njegovom boravku u Australiji. Još uvek se ne zna šta će biti sa Miley i Liamom, a Mileyina nova pesma „Slide away“, za koju se veruje da govori upravo o njenom i Liamovom rastanku, aludira na to da oni više definitivno neće biti zajedno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Uvek u ovakvom raspoloženju: Pogledajte sve lude kostime koje je Miley Cyrus nosila za praznike!
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.