Miley Cyrus pesmom “Don’t Call Me Angel” proziva Liama Hemswortha?

Miley Cyrus je jedan od izvođača pesme “Don’t Call Me Angel” i iako nikad nije otkriveno kako su baš Ariana, Miley i Lana postale tandem za ovu numeru, polako postaje jasno zašto Miley izgovara stihove koje je dobila u svojoj strofi – moguće je da su oni dosta vezani za njen brak sa Liamom Hemsworthom!

Miley je u odnosu na Lanu i Arianu dosta nasilna u spotu i iskoristila ga je da pokaže svoje savršeno izvajane mišiće, spremna je da se bije u ringu, čak i da grize svog protivnika. Kako su mnogi već primetili, momak iz spota kog ona bije pomalo ipak liči na Liama Hemswortha, Mileyinog bivšeg muža!

“Ne zovi me ‘anđele’ kad sam u haosu, ne zovi me ‘anđele’ dok se skidam, ja zarađujem novac i ja pišem čekove, ti si samo moj gost” peva Miley u svojoj strofi, a da sve bude još čudnije, Liam Hemsworth je zaista zvao Miley “anđeo” u skoro svakoj prilici i to mu je bio omiljeni način da joj tepa. Miley je inače učestvovala i u pisanju pesme tako da je vrlo verovatno ona radila tekst za svoju strofu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  To je to: Liam Hemsworth pokrenuo razvod braka sa Miley Cyrus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.