Nisu anđeli: Ari, Miley i Lana objavile spot za “Don’t Call Me Angel”!

Iako film “Čarlijevi anđeli” izlazi tek 15. novembra, dva meseca ranije Miley Cyrus, Ariana Grande i Lana Del Rey predstavljaju nam spot za pesmu “Don’t Call Me Angel”. Devojke u njemu izgledaju kao mračni anđeli koji se bore na strani dobra, ali ne koriste uvek dozvoljene metode da bi došle do cilja.

Dok Miley ima ulogu devojke koja je spremna da se bije, Ari i Lana su mnogo suptilnije. Zapravo, Lana je najmanje angažovana, ali je dobila svoj deo pesme koji je totalno u njenom fazonu. Poruka pesme je prilično jasna, jer devojke objašnjavaju da su samostalne i uspešne, pa da im momak nije potreban da bi ih izdržavao. Da li se vama dopada pesma?

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ariana Grande: Novi album mi je spasao život!

11 thoughts on “Nisu anđeli: Ari, Miley i Lana objavile spot za “Don’t Call Me Angel”!

  1. Pesma je predobraaaa mnogo mi se svidjaaaa najvise Arianin deo pesme Lanu ne volim toliko da slusam jer ne volim taj fazon kako ona peva ali pesma je predobra!!! Miley je isto predobro otpevala 🖤😇

      1. Pa dobro to je tvoje misljenje ne moze neko voleti nekoga da slusa ako mu ja kazem a nece to je tvoje misljenje meni se vise ona muzika svidja😘

    1. Za sad ne :/ Nema poente da se vraćamo zbog pojedinačnih videa, već to mora da bude u seriji. Nažalost, za to je potreban novac, pa moramo sačekati da ga bude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.