Nije kraj! Harry i Kendall ponovo snimljeni zajedno!

CfjX2mkWcAQr-rM2

Da li Hendall ipak postoji? Iako su svi pomislili da se Kendall Jenner i Harry Styles više ne viđaju kao i da je rijaliti zvezda u međuvremenu našla novog momka, ovog vikenda novi preokret!

I Harry i Kendall trenutno su u Los Anđelesu a subotu rano ujutro po našem vremenu oni su snimljeni u zajedničkoj kupovini! Po rečima svedoka, oboje su delovali blisko i vrlo opušteno ali kako su bili u javnosti, nisu pokazivali emocije. Selena Gomez nedavno je izjavila da je Kendall Jenner u vezi iako o tome ne priča pred kamerama pa ostaje pitanje da li je mislila upravo na Harryja?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Odgovara njenom strogom kriterijumu: Tay stavlja do znanja Seleni da je Niall pravi momak za nju!

7 thoughts on “Nije kraj! Harry i Kendall ponovo snimljeni zajedno!

  1. Meni ova ne lici na Kendall, ali i da jeste, ja sam srecna kad je nas Haz srecan iako nju ni malo ne volim

  2. Ljudi, objavili su kako je slika nastala pre. Nastala je kad su bili u vezi, ali je jedan decko odjavio sliku juce! 🙂

  3. Hahah, ja sam ovu sliku videla kad su bili u vezi. A i suda po twitteru pricaju kako je to slika koja je nastala kad su bili u vezi, ali ju je decko [ taj svedok ] objavio juce. Famozo, molim te da ne lazes ljude, pogledaj grupe o 1D-ju, devojke jedva disu..

  4. Ne lazite idite na prave sajtove gde pišu istinu o 1D,na engleskom su. Larry is real, ima toliko dokaza da Larry postoji pogledajte na youTube. Hendall je postojao sada vise ne.

  5. LJUDI, LAZNA SLIKA! Famozo sto ne pises o tome?! Sto ne pises o ovome Fαce Time-α, gde je Harry pricao s fanom. Da nam prevedete sve od reci do reci sta je rekao, hajde, aktivirajte se malo. Nemojte da nam pisete kako napusta 1D, jer nista od toga.

  6. Da, slazem se sa ostalim devojkama slika jeste stara. Ja sam tu sliku videla bas davno, ne secam se kad ali sam 1000% sigurna da sam videla. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.