Mediji o Sel i Abelu: Ovo je mnogo bolja veza nego što je ‘Jelena’ ikad bila!

Pre The Weekenda Selena Gomez je ozbiljnu vezu imala sa Justinom Bieberom a kako sad piše E! News, “Jelena” ne može ni da se poredi sa ovim što se dešava danas jer je Selena sad mnogo srećnija pošto se vikend ponaša daleko zrelije od Biebsa.

“Selena je jako zaljubljena u Abela”, priča jedan izvor za E! News. “Ovo je mnogo bolja veza od one koju je imala sa Justinom Bieberom. Ovo je vrlo zrela ljubav a i ona se mnogo promenila. Pronašla je ono što jeste i šta je čini srećnom. Ona voli Abela a i on nju. Upravo iz prošlih veza su naučili šta žele a šta ne.” Kako ističe isti izvor, Sel i Abel su najsrećniji kad mogu da se ponašaju kao običan par.

“Kad nisu zajedno stalno se čuju preko interneta. Vole da kuliraju i skroz su običan par – vole da idu na filmove, naruče hranu i gledaju TV. Vrlo su ozbiljni i ovo je sad zaista prava veza”, ističe se na kraju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Interesantna odluka: Justin Bieber se preselio u Kanadu, pa zatražio američko državljanstvo!

3 thoughts on “Mediji o Sel i Abelu: Ovo je mnogo bolja veza nego što je ‘Jelena’ ikad bila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.