I Selena Gomez konačno pokazala svoju prirodnu kosu u karantinu!

U karantinu se devojke obično dele na dve grupe – one koje ne izlaze iz pidžame i nemaju volju da se očešljaju, i one koje čak i za Zoom sa profesorima i kolegama iz razreda stavljaju karmin i prave frizure. Selena Gomez je očigledno negde između, jer ona definitivno nije opterećena preteranim šminkanjem za svaku fotku kao Kardashian-Jenneri, ali ovog puta i ona pokazuje jednu svoju drugačiju stranu – našminkanu, ali njenu kosu niste još ovakvu videli!

Sel se inače u javnosti, na crvenom tepihu i u spotovima igra raznim dužinama kose i stilovima kad je frizura u pitanju, ali u karantinu konačno imamo priliku da vidimo kako njena kosa zapravo izgleda! Njena kosa je zapravo vrlo kovrdžava i gusta bez pegle, feniranja i drugih tretiranja kojima se često podvrgava kao i mnoge zvezde. Ovo je možda i njeno najopuštenije izdanje do sada što se frizure tiče!

Ipak, pogledajte sliku malo bolje, pa ćete videti da je njena poenta bila da zapravo pokaže da se i u karantinu potrudila da odradi svoju šminku, i to “Rare Beauty” linijom! “Imala sam jaku potrebu da se našminkam, tata me je video i pitao zašto izgledam ovako, tako da eto, nosim Rare Beauty” napisala je ona u opisu.

Pročitajte još  Famoza music chart #109 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

Sel od početka karijere do danas voli da ovako golica maštu fanova – pričajući im zanimljivosti o svojoj porodici i svom životu. Tako je i pre par dana ispričala neke važne lekcije što se tiče ovogodišnjih maturanata u školama.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “I Selena Gomez konačno pokazala svoju prirodnu kosu u karantinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.