Mechi Lambre: Pisala sam čak i po zidovima kad mi dođe inspiracija

Bivšu zvezdu Disney serije ‘Violetta’, Mercedes Lambre, dosta inspirišu kolege Cande Molfese i Martina Stoessel iz iste serije. Od malih nogu je volela svet muzike i dok su se druge devojčice igrale lutkicama ona je već sa šest godina komponovala pesme. Možda nas zato i ne čudi zašto je Mechi postala ovako uspešna u svetu slave, a pored toga ona se u decembru 2020. godine i venčala za ljubav svog života i ostvarila još jedan veliki uspeh u životu!

Kako nam je Mechi rekla, njene prve pesme napisane su na zidovima njene sobe, ali tek tokom pandemije uspela je da se probije kao profesionalni pevač. ”Ne mogu da verujem da je nešto što sam započela kao hobi kad sam bila mala, sada moja karijera. Čak do pre dve godine moji zidovi su bili kompletno ispisani, a oni koje sam kao dete ispisala bili su puni gramatičkih grešaka. Prestala sam to da radim kad je mama odlučila da ih okreči.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Mechi Lambre

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Šest veličanstvenih: Upoznajte glavne ženske likove u "Tini" filmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.