“Violetta” zauvek: Candelaria Molfese i Mechi Lambre snimile spot za svoj duet!

Prijateljstva mogu da traju večno! Candelaria Molfese i Mechi Lambre ne samo da sad glume u različitim serijama već rade i za rivalske televije (Disney i Nickelodeon) ali drugarstvo koje imaju iz dane “Violette” ih je inspirisalo da snime svoju obradu pesme “Ella” i naprave i spot!

Cande i Mechi nemamo često priliku da čujemo kako pevaju jer su više posvećene glumi pa je ovo jako lepo podsećanje koje će možda i izmamiti koju suzu V-lovera i podsetiti ih koliko je njihova omiljena serija bila nešto stvarno posebno!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on ““Violetta” zauvek: Candelaria Molfese i Mechi Lambre snimile spot za svoj duet!

  1. Tini, Jorge, Nicolas(koji je baš nevidljiv bio u Violetti kao priglupi Andreas), dobro, Ruggo je nastavio u Soy Luna i snima neke spotove, Cande i Lodo isto… Cande i Ruggo su snimili nevjerovatan spot i pjesmu "todo el cambio". Sada nešto i Mechi radi… Ako sam koga zaboravila da je nastavio u smjeru glazbe(a govorim o ovim realativno mladima likovima iz Violette), neka mi oprosti.. Ali Diego Domiguez koji ima glasčinu bez daljneg, njega nigdje… Bez obzira na drugu sezonu u kojoj glumi ajde moggu reći glavnog negativca, pjesma Yo soy asi je super..a u trećoj kada se popravi, pa kada zapjevaju on i Lodo "Aprendi el dice adios", to zvuči supeerr, a i njegpva druga solo pjesma "Ser quien soy" je super… Rastura glasom, a nema ga nigdje… Velika štettaaaaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.